Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Kabelpark

Fruktbygda

Fruktbygda er betegnelsen på området som omgir oss. Den dominerende næringen i vårt område er fruktproduksjon. Et nettverk landbruksbedrifter som driver med foredling av ulike typer frukt lanserte det felles merkenavn Fruktbygda i 2014. Resultatet er en stort spekter spennende produkter som du kan smake på og handle med deg hjem. De fleste har egne gårdsbutikker som du kan oppsøke for å oppleve hvor frukten er produsert, hvordan foredlinger har foregått og sist men ikke minst de flotte menneskene og produktene.

Fruktbygdahotellet

Norsjø Hotell er Fruktbygdahotellet. I det legger vi at vi et et besøkssted for folk som er interessert i Fruktbygda. Vi har en del av produktene for salg i resepsjonen og vi bruker selvsagt produktene til aktørene i serveringen vår både i mat og drikke. Våre menyer er preget av fruktinspirerte smaker. Vi hjelper gjerne til med å sette sammen opplevelser for grupper som vil ha flotte opplevelser i Fruktbygda.

 

Sykling

På Norsjø Hotell har vi sykler til utleie slik at du kan få deg en tur til de ulike stedene. Brosjyrer om Fruktbygda finner du i resepsjonene på hotellet og campingen. Der finner du kart over sykkelmulighetene i Fruktbygda. Vi vil også reklamere for en flott sykkeltur som kombinerer Telemarkskanalen og Fruktbygda. Det er nemlig mulig å ta med sykler på M/S Telemarken og sykle tilbake. Da får dere en nydelig sykkeltur langs kanalen og over Holteheia til Norsjø. Dere sykler da forbi flere aktører i Fruktbygda som dere kan stoppe hos på veien. Men, pass på siden vi både har vingård og ølbryggeri på den ruta :)

 

Se mer informasjon om Fruktbygda

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.