Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Kabelpark

Liveband Compagniet Notodden

Bunnsolide og rutinerte Compagniet Notodden spiller opp til dans på våre julebord 29. november, 30. november, 6. desember og 7. november. Disse kveldene er åpne for bestilling både av grupper og individuelle. Pass på å få deg plass hos oss en av datoene. Se mer om våre julebord her. Se under for mer informasjon om Compagniet Notodden under.

Compagniet Notodden

 

Setter man sammen 238 år med konserterfaring får man Compagniet Notodden, ett nytt Band i Notodden, Sauherad og Hjartdal. Disse 3 Kommunene har hatt slike samarbeid siden man brukte hest, og har fungert optimalt i alle år.

Alle i Bandet har lang fartstid innen, Blues, Country, Rock, Funk, Soul, Viser, Dansemusikk, etc. Problemet er heller og finne en sjanger de ikke har spilt.

Alle musikerne i Compagniet har både Radio og TV Intervjuer,. LPer, Kassetter, Singler, CD innspillinger hvorav en er innspilt på Abbey Road i Liverpool. Samme studio som Beatles brukte.

Vi kan jo starte med Kompet, grunnstammen i Bandet. De sørger for den stødige rytmen og et driv i musikken man skal lete lenge etter. Ikke så rart når vi her prater om Jan Sigurd Pettersen og Arne Fostvedt.

 

Jan Sigurd Pettersen: (Bass)

Jan sigurd hadde sin første spillejobb med Bjørn Rugås i 1970 med full suksess på gamle Krona på Notodden. Etter dette har han vært med i. Harvest, Notodden Blues Band, Grus, Telemark Blueslag (første versjonen), Notodden Supersession, m.fl. Jammet med Solomon Burke m.fl. Spiller både Bass og Trommer, og er og høre med Bassgitarene sine her i dette laget.

 

Arne Fostvedt: (Trommer)

Global kolaps ultraabstinens. Twigs Telemark Blueslag, Notodden Blues Band, Just Married, King kong and the stiklers. Solmodne Menn, Backbone Barneteateret. Raw pig eaters. Carney crowd. m. fl.. Bandnavnet kommer seinere.

Når Trommeslageren Bernard Purdie gjestet Notodden Blues Festival i 2018. Var første valget Arne Fostvedt til og hjelpe han med trommene og opplegget.

Bjørn Rugås: (Orgel og Piano)

Første spillejobb med Jan Sigurd Pettersen 1970 Har spilt i Grus, Torrry Engs, Spardam, Rugaas, Tommy dodds, snacks, m.fl. Her. Bjørn er den i Bandet med absolutt flest Sceneopptredener både som Entertainer alene eller med i Band. Bjørn har også gjestet Scener langt utenfor Norges grenser. Orgel og Piano ferdigheter opp imot det beste som kan oppdrives i Norge.

 

Inger Lise Amudsen: Vokal

Airfield, Tinnriver Band m.fl. Hun synger gjerne, Blues, Rock, Viser, Country både egne og Coverlåter. Har spilt i alt fra Nordsjøen, MC Klubber, Festivaler, Klubber, Puber Kirker etc. Bandets frontfigur har en nydelig stemmeprakt og trollbinder fort publikumet, samt en god fremtoning på Scenen, publikumskontakt og formidlingsevne. Gled dere til og høre Inger Lise sin stemmeprakt sammen med denne gjengen.

 

Kjetil Weflåt: Saksofon

Startet med Harvest i 1986 deretter Barfly Squatters, Notodden Supersession, Up To Fly, Born To Run m.fl. Kjetil har også spilt med andre Band på oppdrag når en Blpserekke trengtes, blandt annet med Guttorm Guttormsen. Har noen nydelige toner, god teknikk og noen Soloer man sent glemmer.

 

Alf Langrind: Gitar

Blåsyre, Steel Breeze, Barfly Squatters, Bråtagata Blues Band, Company Blues Band m.fl. Det man kan kalle en veldig Rocka Blues Gitarist i bunnen. Startet som rytmegitarist første 2 åra for og mestre dette før Soloene skulle drilles. En av Notoddens gitarister som har sin egen spillestil ett godt driv og spennende soloer. Og ikke minst rytmer i låtene som sitter og en svakhet for funk rytmer. Alf var sjef for Jammene på Heavy Horses fra 1988 til 1995 og spilte selv med stjerner som Chicken Chack og Snowy White m.fl.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.